راه اندازی استارت آپ

راه اندازی استارت آپ


8 مرحله راه اندازی استارت آپ موفق (هر آنچه که باید بدانید)

راه اندازی استارت آپ یک پروژه کارآفرینی است که با سرمایه گذاری خود یا با کمک شخص ثالث به دنبال سفری به سوی کسب درآمد موفق از یک محصول یا خدمات است. اگرچه نرخ شکست بالا است، اما با ارزش ترین شرکت ها در سال 2020، استارت آپ هایی مانند آمازون، اپل، گوگل، مایکروسافت، تسلا، اوبر هستند و بوده اند.

اکوسیستم سرمایه گذاری و راه اندازی استارت آپ در ده سال گذشته مورد توجه قرار گرفته است. در حالی که صنعت ساخت‌وساز برای نوآوری سختی هایی داشته است ولی حاشیه سرمایه‌گذاری استارت ‌آپ بسیار کم بود، سال 2020 با سرمایه‌گذاری بیش از 1.3 میلیارد دلار در مدل‌های راه اندازی استارت آپ به پایان رسید.رکورد قبلی در سال 2018 با بیش از 1.8 میلیون دلار سرمایه گذاری به ثبت رسید. همچنین، این چهارمین سال متوالی است که مقدار دورهای بودجه از مرز 100 میلیارد دلار فراتر می رود.

هزینه راه اندازی استارت آپ

مراحل راه اندازی استارت آپ چیست؟

راه اندازی استارت ‌آپ تنها زمانی معنا  پیدا می‌کند که حداقل یک نقطه درد را در صنعتی که در آن فعالیت می‌کند حل کند  و اگرچه میزان شکست بالا است، موفقیت در هر یک از 8 مرحله زیر قابل اندازه‌گیری است.در حالی که ترتیب زمانی توسعه و راه اندازی استارت آپ برای هر کسب و کاری متفاوت است، آنها در این مراحل مشترک هستند.

1. مرحله قبل از بذر(آمادگی ذهنی برای راه اندازی استارت آپ)

همه چیز با یک ایده شروع می شود – به خصوص راه اندازی استارت آپ. بنابراین، وقت بگذارید و کسب و کار خود را با جزئیات تصور کنید. چه خواهید کرد؟ به چه کسی خدمت خواهید کرد؟ چرا این افراد در زندگی خود به محصول یا خدمات شما نیاز خواهند داشت؟

در اصل، راه اندازی استارت آپ راه حلی برای حل یک مشکل خاص است. اگر کسب و کار شما چیزی را اصلاح نکرد، احتمالاً شروع بدی خواهد داشت. بنابراین، اگر هدف و زمینه خود را برای موثر بودن درک می کنید، از قبل تجدید نظر کنید. در حالت ایده آل، کسب و کار خود را با یافتن پاسخ این سوالات شروع کنید. منابع و زمان خود را بدون نیاز صرف نکنید.

گام بعدی راه اندازی استارت آپ پس از نظریه پردازی عمومی، تعیین مخاطبان هدف است. برای زنده ماندن، باید خریداران خود را درک کنید. بنابراین، به عنوان یک شرکت نوپا ، مشتاق باشید که روز به روز با مشتریان خود نزدیک‌تر و نزدیک‌تر آشنا شوید. از همه منابعی که می‌توانید پیدا کنید استفاده کنید: تحقیقات علمی، پست‌ها در انجمن‌ها، آمارهای رسمی، نظر دهندگان در نمایه‌های رقبای خود در رسانه‌های اجتماعی، مصاحبه‌های عمیق با اولین مشتریان خود و غیره.

هدف نهایی هر تحقیقی این است که درد مشتری را تشریح کند – مشکل فردی که به اندازه کافی واضح است که ارزش مطلق داشته باشد. هنگامی که این دانش گرانبها را به دست آوردید، زمین محکمی برای پرواز به مرحله بعدی خواهید داشت.

بزرگ‌ترین اشتباهی که در این مرحله از راه اندازی استارت آپ  انجام می‌شود: راه‌اندازی استارت آپ با این باور که برخی «افراد» انتزاعی ایده شما را دوست خواهند داشت.

نحوه غلبه بر: با مشتریان خود آشنا و طرفدار سرسخت آنها شوید. تا زمانی که تصویر آنها و دردهای آنها برای شما روشن نشود، متوقف نشوید. اگر به کسب و کار شما کمک می کند، یاد بگیرید که آنها برای صبحانه چه می خورند.

مدیریت استارت آپ

2. مرحله بذر (تلاش برای جذی سرمایه راه اندازی استارت آپ)

مرحله اولیه زمانی است که اعضای یک استارت آپ برای راه اندازی استارت آپ، به سرمایه گذاران برای حمایت مالی نزدیک می شوند. آنها یک “بذر” یا تجارتی ایجاد می کنند که امیدوارند رشد کنند. در طول این مرحله، شما همچنین می توانید برنامه تجاری، بیانیه ماموریت و اهداف خود را توسعه دهید. این زمانی است که شروع به ایجاد یک جدول زمانی می‌کنید و ارزیابی می‌کنید که آیا منابع و تخصص لازم برای ارائه را دارید یا خیر. چیزهای دیگری که باید در مرحله بذر طوفان فکری کرد عبارتند از:
نام کسب و کار
آدرس وب سایت یا دامنه
طرح کسب و کار

3. مرحله راه اندازی استارت آپ

هنگامی که تحقیقاتی را برای کسب و کار خود جمع آوری کردید، می توانید آن را عملی کنید. این زمانی است که شرکت شما راه اندازی می شود. در این مرحله، شما بر روی اجزای توسعه کار می کنید، مانند گردآوری یک تیم و تامین بودجه. یک کسب و کار استارت آپی نیز مکرر تست محصول انجام می دهد و سعی می کند پایگاه مشتری خود را افزایش دهد. در این مرحله، شما بر جمع آوری بازخورد مشتریان تمرکز می کنید تا کشف کنید که چگونه تجربه آنها را با شرکت خود افزایش دهید و محصول خود را سودمندتر کنید.

4. مرحله رشد

در طول مرحله رشد، یک شرکت نوپا به سطحی رسیده است که پایگاه مشتری ثابت و منبع درآمد ثابتی داشته باشد. این زمانی است که جریان نقدی شرکت شروع به افزایش سریع می کند. از آنجایی که شرکت نوپای شما در حال رشد است، این زمانی است که یک کسب و کار ممکن است شروع به استخدام کارمندان بیشتری برای کمک به مدیریت حجم کاری کند. کسب و کار شما نیز در این مرحله یک مدل تجاری واضح دارد و از بودجه بازاریابی تصفیه شده استفاده می کند.

5. مرحله تاسیس یا راه اندازی استارت آپ

مرحله تاسیس یا راه اندازی استارت آپ به شکل واقعی، زمانی است که یک شرکت نوپا به یک تجارت پر رونق تبدیل می شود. در اینجا یک پایگاه مشتری وفادار شروع به شکل گیری می کند و همه چیز برای جریان نقدی قابل پیش بینی تر می شود. هنگامی که یک شرکت نوپا به یک وضعیت ثابت می رسد، ممکن است منابع مالی و نیروی انسانی برای آنها آسان تر باشد. با این حال، کارآفرین هوشیار باقی می ماند و به رشد پایگاه مشتری ادامه می دهد تا به آنها کمک کند تا به مرحله توسعه بروند.

آموزش راه اندازی کسب و کار نوپا استارت آپ

6. مرحله گسترش

در مرحله گسترش، یک کسب و کار رشد در بازارهای جدید و کانال های توزیع را تجربه می کند. در طول این مرحله، یک کسب و کار سرمایه گذاری های جدید و گزینه های سود را امتحان می کند. این زمانی است که یک کسب و کار ممکن است تصمیم بگیرد که خط جدیدی از محصولات یا خدمات را برای همراهی با محصولات فعلی خود ارائه دهد. آنها این کار را به عنوان راهی برای اختراع مجدد خود و تجدید رشد خود در بازار انجام می دهند. به عنوان مثال، یک شرکت کفش ممکن است تصمیم به فروش جوراب نیز بگیرد.

7. مرحله بلوغ

مرحله بلوغ زمانی است که یک کسب و کار با بازگشت مشتریان وفادار به درآمد ثابتی در یک دوره زمانی طولانی می رسد. در این مرحله، زمانی که یک تیم مدیریتی مسئولیت را بر عهده می گیرد، مالک کسب و کار کمتر درگیر عملیات روزانه می شود. آن دسته از کسب و کارهایی که به جایگاه بلوغ می رسند، حضور قوی تری در بازار دارند و از درک برند خود آگاه هستند.

8. مرحله ادغام و تملک یا خروج

گاهی اوقات مرحله اکتساب زمانی اتفاق می افتد که شرکت دیگری تصمیم می گیرد تجارت را بخرد تا کنترل خود را به دست آورد. کسب‌وکارها همچنین ممکن است با دیگران ادغام شوند تا تلاش‌ها و منابع عملیاتی را ترکیب کنند. هر دو اقدام به عنوان راهی برای ایجاد ارزش سهامداران و گسترش دامنه فعالیت شرکت عمل می کنند. ادغام می تواند به تنوع محصولات و کاهش خطرات کمک کند.

خروج اجباری نیست و همیشه در بین استارتاپ ها اتفاق نمی افتد. مدل های تجاری وجود دارند که هدف آنها تبدیل شدن به یک شرکت با ارزش و بلند مدت است. با این حال، بسیار رایج است که آخرین مرحله، انجام خروج از طریق فروش استارتاپ باشد. با این حال، تعداد زیادی به این مرحله نمی رسند و کسانی که به این مرحله می رسند با قدرت، پتانسیل بالا و فرصت هایی برای ادامه رشد مشخص می شوند.این خروج می تواند به طرق مختلف اتفاق بیفتد، اگرچه سه گزینه متداول برجسته است: فروش سهام موسسان به شرکت دیگر، خرید کلی توسط شرکت دیگر یا عرضه اولیه.

انواع استارت آپ
انواع استارت آپ

نکاتی برای موفقیت در طول مراحل رشد و راه اندازی استارت آپ:

از توصیه های زیر برای کمک به موفقیت شرکت خود در طول مراحل رشد و راه اندازی استارت آپ استفاده کنید:

منحصر به فرد بودن خود را به خاطر بسپارید. در حین گذراندن مراحل رشد استارتاپ، به خاطر داشته باشید که هر شرکت متفاوت است و بین مراحل با سرعت های زمانی متفاوتی پیشرفت می کند.

روی مشتریان خود تمرکز کنید. هدف اصلی شما هنگام توسعه و راه اندازی استارت ‌آپ خدمت به نیازها و خواسته‌های مشتریان است، به این معنی که آنها در خط مقدم توسعه شما باقی می‌مانند.

آن را ساده نگه دارید. هنگامی که کسب و کار خود را شروع می کنید، تمرکز خود را به یک حوزه محدود کنید تا بتوانید یک کالا یا خدمات ساده و با کیفیت تولید کنید که در حد بودجه شما باشد، با در نظر گرفتن اینکه می توانید محصولات بیشتری را در آینده ارائه دهید.

در مقیاس کوچک شروع کنید. کسب و کار خود را با مخاطبان کوچک شروع کنید تا بتوانید ببینید چه چیزی کار می کند و قبل از سرمایه گذاری مبالغ هنگفت و ارائه آن به گروه بزرگتری از مصرف کنندگان، زمینه هایی را برای بهبود پیدا کنید.

جمع بندی

مراحل راه اندازی استارت آپ، تعریف های متفاوتی دارد. و متخصصین به شکل های متفاوتی آن را دسته بندی می کنند. ولی در کلیت همه ی دسته بندی ها، تقریبا یکسان هستند و در این 8 مرحله ای که در این مقاله بررسی شد گنجانده می شود. شرکت در دوره کارآفرینی استارت آپی می تواند برای موفقیت شما در ایده پردازی و تمامی مراحل استارت آپ بسیار موثر باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *